Netflix Club

Alles over Netflix Abonnementen, Netflix Films & Series en Netflix Nieuws!

Alles over Netflix Abonnementen, Prijzen, Films, Series en Nieuws!

Netflix Gratis Uitproberen

Voor veel mensen is de streamingdienst Netflix nog een beetje onduidelijk. Men weet niet precies wat ze kunnen verwachten in ruil voor een maandelijkse bijdrage van ongeveer €8,00. De optie tot Netflix gratis uitproberen is dan erg interessant. Je hoeft dan niet direct een Netflix abonnement af te sluiten. Bij het gratis uitproberen van Netflix blader je door de volledige database van films en series. Daarnaast leer je ook hoe de functies van Netflix werken. Na een paar dagen uitproberen heb je al een veel beter beeld bij Netflix en kun je voor jezelf beslissen of Netflix iets voor je is.


Netflix Abonnement nu direct Uitproberen


Op dit moment zijn er nog geen acties of coupons waarmee consumenten in Nederland gratis kunnen uitproberen. Bij de lancering van Netflix eind 2013 is het goed mogelijk dat Netflix wel dergelijke coupons of acties gaat verspreiden om de naamsbekendheid en de adoptie te vergroten. Houd deze website dus scherp in de gaten. Zodra er acties bekend zijn waarmee je Netflix gratis kunt proberen vind je deze acties direct op deze pagina verzameld in één handig overzicht!

Over Netflix Club
De website www.netflixclub.nl is een onafhankelijke website en heeft geen directe relatie met Netflix. Deze website is bedoel om consumenten bekend te maken met het prachtige Netflix product en informatie te verschaffen over de abonnementen en veelgestelde vragen. Netflix Club biedt consumenten via deze website de mogelijkheid om gemakkelijk zelf een Netflix abonnement af te sluiten en geeft daarbij inzicht in de prijzen en tarieven die Netflix hanteert. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleent. Meer weten over netflix, kijk op netflix.com. Bekijk ook onze Partners.