Netflix Club

Alles over Netflix Abonnementen, Netflix Films & Series en Netflix Nieuws!

Alles over Netflix Abonnementen, Prijzen, Films, Series en Nieuws!

Registreren

Hallo. Jij wilt graag meer weten over Netflix en als eerste weten wanneer Netflix in Nederland beschikbaar is?. Helaas kan je op dit moment nog geen abonnementen afsluiten, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. De verwachting is dat Netflix eind dit jaar beschikbaar zal zijn in Nederland. Wij willen je graag van dienst zijn door een korte mail naar je te sturen als het zover is. Wij laten je dan zien welke acties er beschikbaar zijn, en wat de maandkosten van Netflix contracten in Nederland gaan worden. Wil jij straks al je vrienden of familie uit kunnen nodigen om de leukste en meest actuele films en series te kunnen bekijken? Meld je aan via onderstaand formulier en heb strak als eerste beschikking over Netflix!


Netflix Abonnement nu direct Uitproberen

Als een van de eersten gebruik maken van Netflix in Nederland?

inschrijven-netflix

* Wees er snel bij want op dit moment hebben we al een groot aantal aanmeldingen ontvangen. Het is nog onbekend hoelang het zal duren voor Netflix begint met het uitrollen van de dienst in Nederland.


Over Netflix Club
De website www.netflixclub.nl is een onafhankelijke website en heeft geen directe relatie met Netflix. Deze website is bedoel om consumenten bekend te maken met het prachtige Netflix product en informatie te verschaffen over de abonnementen en veelgestelde vragen. Netflix Club biedt consumenten via deze website de mogelijkheid om gemakkelijk zelf een Netflix abonnement af te sluiten en geeft daarbij inzicht in de prijzen en tarieven die Netflix hanteert. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleent. Meer weten over netflix, kijk op netflix.com. Bekijk ook onze Partners.