aanbod van Netflix

Netflix is wereldwijd een razend populair platform. Het is dan ook niet gek dat de zogenaamde “Netflix Originals” (de series en films die door Netflix zelf worden geproduceerd) enorm populair zijn bij de Netflix gebruikers. Netflix kan namelijk precies meten wat voor soort films en series populair zijn en hier dus de eigen content op afstemmen. Met hitseries zoals House of Cards, Stranger Things, Riverdale, Narcos, Sex Education, Orange Is The New Black en The Witcher gooit Netflix hoge ogen bij het publiek en recensenten. 

outside content
Natuurlijk kan Netflix niet alleen afhankelijk zijn van de eigen geproduceerde content. Daarom heeft Netflix afspraken gemaakt met diverse film en serie producenten om populaire films en series aan het assortiment van Netflix toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hitseries zoals Peaky Blinders, Vikings, Suits, The big bang theory en Once upon a time. Echter is Netflix hierbij dus volledig afhankelijk van de externe samenwerkingen. Met de lancering van concurrerende streamingdiensten in Nederland zoals Disney+ en Amazon Prime Video heeft Netflix veel externe content moeten afstaan. Denk hierbij aan de populaire Marvel en Star wars films maar ook disneyfilms zijn niet langer te bekijken op Netflix. Het komt hierdoor steeds vaker voor dat consumenten moeten kiezen tussen verschillende streaming services. 

KiezenHet komt door de hogere concurrentie steeds vaker voor dat consumenten moeten kiezen tussen verschillende streaming services in Nederland. Elk abonnement heeft zijn eigen voordelen en content. Veel consumenten hebben slechts een beperkt budget en kunnen het niet veroorloven om op elke streamingdienst een abonnement af te sluiten. Het opzeggen van abonnementen bij de overstap naar een nieuwe streamingdienst komt dan ook steeds vaker voor.  Wil je nu je Netflix abonnement opzeggen maar heb je geen zin in het bijbehorende gedoe? De perfecte oplossing is de opzegservice van Xpendy. Met de opzegservice van Xpendy wordt er een opzegbrief aangetekend verstuurd naar de streamingdienst waar jij wil opzeggen. Je hebt hiermee dus gegarandeerd een succesvolle opzegging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *