Canadese thriller Between komt naar Netflix

De populaire streamingdienst Netflix heeft bekend gemaakt dat het de rechten heeft gekocht van de serie Between, een thriller van Canadese makelij. Between is een thriller die zich afspeelt in een stad die zwaar wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Deze ziekte heeft er voor gezorgd dat nagenoeg de volledige bevolking van de stad is gestorven, maar er zijn gelukkig nog een aantal overlevenden. Iedereen die 21 jaar of jonger is heeft de ziekte op mysterieuze wijze weten te overleven. Wat de oorzaak van de aandoening is en waarom deze het heeft gemunt op iedereen ouder dan 21 zal je tijdens de serie te weten komen. Het gaat om een spannende serie die in eigen land op de televisie is uitgezonden, maar die het nooit buiten de Canadese landsgrenzen heeft gehaald. Toch deed Between het in Canada zelf goed waardoor Netflix er voor heeft gekozen om ze naar de rest van de wereld te brengen. De Netflix serie komt ook naar Netflix Nederland. Naast exclusieve Netflix films.

Canadese thriller Between Netflix serie

De Canadese serie Between werd geproduceerd door Michael McGowan die bekendheid heeft verworven met de film Still Mine en één van de hoofdrollen in de serie wordt vertolkt door Jenette McCurdy. McCurdy kan je kennen van bijvoorbeeld de Nickelodeon-serie Sam & Cat. Netflix kiest er op regelmatige basis voor om haar aanbod met series verder uit te breiden. Dit kan gebeuren door een nieuwe naam van eigen bodem of het kan gaan om een interessante serie die verborgen bleef voor kijkers verspreid over de wereld zoals deze keer het geval is. Het eerste seizoen van Between zal meteen volledig te bekijken zijn via Netflix en zal in totaal goed zijn voor zo’n zes uur entertainment.

Wanneer komt between naar netflix?
Wie nu al met ongeduld staat te popelen om kennis te maken met de overlevers van Between zal toch nog even op de tanden moeten bijten. Het is momenteel namelijk nog niet bekend wanneer de serie op Netflix precies te zien zal zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *