Netflix is verleden tijd: hier wat gratis alternatieven

Netflix is ​​een van de meest populaire websites waarmee u veel films en tv-programma’s online kunt bekijken. Wanneer u praat over online videostreaming, denken de meesten dat u Netflix niet kunt missen. Het ondersteunt zelfs een mobiele app waarmee je video’s kunt streamen vanuit het comfort van je mobiele apparaat. Netflix is ​​echter niet de enige site waarop u altijd kunt vertrouwen. 

Het is echter niet uw enige streamingkeuze. Er zijn verschillende alternatieven – zowel gratis als betaald – die uw keuzes voor films en tv-shows aanzienlijk kunnen vergroten.

Websites om gratis films op te kijken

In de laatste jaren zijn er veel websites gekomen waarop het mogelijk is om gratis films te kijken. Het enige wat hier vaak bij komt kijken is dat u wordt doodgespamd met advertenties, maar daar hebben we natuurlijk de AdBlocker voor. Hier zijn een paar websites om gratis films op te kijken.

Sony Crackle

Sony Crackle, wat echt een onderdeel is van Sony, maakt het mogelijk om 100% legaal en gratis films en series te streamen. De enige catch is dat je film vaak onderbroken zal worden door irritante reclames, maar het is ten minste wel een gratis alternatief voor Netflix.

Popcorn Time (App)

De app van Popcorn Time is niet legaal, maar wel één van de beste alternatieven voor Netflix. Het film en series aanbod in deze app is enorm, het bevat bijna alles van films uit 1980 tot de nieuwste releases. Let wel op: ik raad iedereen die Popcorn Time gebruikt aan om een VPN te gebruiken om jezelf zo goed mogelijk te beschermen.

Viewster

Viewster is een andere gratis streamingoptie met een voordeel: u hoeft niet te registreren om te beginnen met het bekijken van uw favoriete film of serie. Klik gewoon op een filmtitel en u kunt beginnen.

De kwaliteit bij Viewster is redelijk, maar niet wat u zou vinden met Netflix of andere betaalde streamingservices. Aangezien het bedrijf in Zwitserland is gevestigd, zult u waarschijnlijk veel films tegenkomen waarvan u nog nooit hebt gehoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *