Marvel kondigt vijf exclusieve series aan voor Netflix

Een medewerker van Netflix zei ooit, “de kracht van een platform schuilt in de exclusiviteit er van” en aan deze stelling wordt tot op vandaag vastgehouden. Marvel heeft namelijk bekend gemaakt dat het vijf van haar superhelden series exclusief zal laten streamen via Netflix. Dit werd bekend gemaakt door hoofd van Marvel Televisie en product van Daredevil Jeph Loeb. Loeb deed deze bekendmaking tijdens het populaire evenement Comic Con dat plaatsvond in New York. Tijdens een interview werd kenbaar gemaakt dat Daredevil (waarvan eerder reeds bekend was dat het de weg naar Netflix zou vinden) slechts één van de vijf series zal zijn die exclusief zullen worden uitgezonden op Netflix. Meteen werden ook de andere namen bekend gemaakt. Het gaat om Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Defenders.

Eerste beelden Marvel op Netflix

Tijdens het interview werd speciale aandacht besteed aan de serie Daredevil waar meteen ook de eerste beelden van werden getoond. De cast van de serie ziet er in ieder geval goed uit met namen zoals Bob Gunten, Vondie Curtis-Hall, Ayelet Zurer en Vincent d’Onofrio. Zurer deed eerder al mee in die andere superheldenfilm Man of Steel. Het hoeft verder niet te verbazen dat Charlie Cox de rol van Daredevil op zich zal nemen. Een opvallende naam in het rijtje is wel True Blood-actrice Deborah Ann Woll. Welke rol zij precies zal gaan spelen is tot dusver wel nog niet bekend.

Wanneer verschijnt het?
Aan het eind van het interview werd nog aangegeven dat Daredevil ergens in de loop van 2015 op Netflix zal verschijnen. Wanneer dat precies zal gebeuren blijft vooralsnog gissen. Ook wanneer de vier andere aangekondigde series de weg naar Netflix zullen vinden blijft vooralsnog raden geblazen. Eén ding staat in ieder geval wel vast, fans van superhelden series met een Netflix abonnement hebben alvast heel wat om in 2015 naar uit te kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *