Netflix Films

Met Netflix kijk je altijd onbeperkt naar de beste en meest actuele films voor een vast bedrag per maand. Het Netflix Films aanbod is zeer indrukwekkend en staat garant voor urenlange spanning, sensatie, komedie en nog veel meer. Heb je al een Netflix abonnement en zoek je een overzicht van de beste films beschikbaar op Netflix? Hier verzamelen wij altijd de meest populaire films op Netflix. Zo blijf je constant op de hoogte van welke nieuwe films beschikbaar zijn, en welke films je absoluut moet zien. Heb je nog geen Netflix abonnement maar overweeg je wel om een abonnement af te sluiten? Dan is de kans groot dat deze pagina je overhaalt. Het aanbod Netflix films tegenover het maandbedrag van €8,00 is indrukwekkend en is voor elke film liefhebber een absolute must. Bekijk ook zeker deze streaming app. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon Kodi downloaden

Zodra Netflix volledig is uitgerold in Nederland vind je hier een overzicht met de beste en meest populaire Netflix films. Om een indicatie te geven van het Netfilx Film aanbod, vind je hieronder de 10 meest populaire films op Netflix in juli 2013 in Amerika.

  1. Expendables 2
  2. Truman Show
  3. The Avengers
  4. End of Watch
  5. The Cabin in the Woods
  6. The Dictator
  7. The Hunger Games
  8. Pulp Fiction
  9. House At The End Of The Street
  10. The Score

Deze lijst geeft een indicatie van wat je straks kan verwachten van Netflix Nederland. Het Netflix Films aanbod bevat films in alle genres. Actie, thriller, avontuur, komedie en nog veel meer. Naast de nieuwste films die net uit de bioscoop komen vind je op Netflix ook echte klassiekers als Pulp Fiction. Ben je naast het Netflix films aanbod ook benieuwd naar de series die Netflix uitzend? Bekijk dan eens Netflix series. Filmpje met korting scoren? Bekijk dan ook eens de pagina kortingscode films voor alle actuele acties! Meer streamingdiensten vergelijken als Netflix? Check dan eens Videovip.

De populaire online streamingdienst Netflix biedt haar gebruikers in alle landen waarin het actief is de mogelijkheid aan om een groot aantal interessante films te bekijken. Van Netflix weten we daarnaast ook dat het een aantal series in eigen productie heeft, maar is dat ook het geval voor films? Neen helaas niet. Netflix heeft bekendheid weten te verwerven met de hulp van series van eigen makelij zoals House of Cards, maar heeft er tot dusver nog niet voor gekozen om ook zelf films uit te brengen. Wat de toekomst brengt weet uiteraard niemand, maar zelfs zonder eigen films is het aanbod van Netflix voor iedere filmliefhebber meer dan de moeite waard!

Niet langer betalen per film

Indien je er eerder voor koos om gebruik te maken van interactieve televisie met bepaalde betaalzenders dan kwam het vaak voor dat je per film nog eens een specifiek bedrag moest betalen. Op die manier betaalde je eigenlijk niet één, maar wel twee keer waardoor de kostprijs behoorlijk kon oplopen. Netflix heeft het echter anders aangepakt en heeft er voor gekozen om haar gebruikers te voorzien van verschillende abonnementen. Door één van de beschikbare abonnementen af te sluiten en daar een vast maandelijks bedrag voor te betalen ben je er meteen van verzekerd dat je alle leukste films kan bekijken en dat zonder dat je er ook nog maar één euro extra voor moet betalen. Ben je met andere woorden een echte filmliefhebber, maar vindt je dat het veel te duur is om alle nieuwe films meteen in huis te halen? In dat geval is het beslist een aanrader om even kennis te maken met de Netflix films.

Oude en nieuwe films op Netflix

Netflix biedt haar gebruikers een combinatie van oude en nieuwe films. De database van Netflix bestaat voor het overgrote merendeel uit populaire, maar ook uit minder bekende films die in het verleden reeds op de televisie zijn verschenen. Ook recente films worden echter niet over het hoofd gezien. Het mooie aan de Netflix database is daarnaast ook dat je als gebruiker steeds wordt voorzien van nieuwe films om te kijken. Wekelijks wordt de standaard database verder uitgebreid met nieuwe titels waardoor gebruikers van het eerste uur steeds weer over nieuwe mogelijkheden beschikken. Op deze manier gaat Netflix nooit vervelen, wordt het aanbod alsmaar groter en dat terwijl de maandelijkse kostprijs onveranderd blijft.

Films kijken in de best mogelijke kwaliteit

Netflix heeft er voor gekozen om verschillende abonnementen aan te bieden aan haar gebruikers. Het type abonnement van jouw keuze is uiteindelijk bepalend voor het bedrag dat je moet betalen, maar heeft vaak ook een directe invloed op de beeldkwaliteit van de films en series die je bekijkt. Je kan er in Nederland voor kiezen om drie verschillende abonnementen af te sluiten. Het eerste abonnement biedt je de mogelijkheid om films en series via Netflix in standaarddefinitie te bekijken en dat op slechts één scherm. Dit abonnement heeft een kostprijs van 7,99 euro per maand. Het tweede abonnement is ideaal voor mensen die Netflix willen kijken op twee schermen tegelijkertijd. In dit abonnement kan je niet alleen films en series kijken in standaarddefinitie, maar kan je ook kiezen voor een high definition variant. De kostprijs voor dit abonnement is vastgesteld op 8,99 euro per maand. Tot slot biedt Netflix gebruikers ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten waarmee je tegelijkertijd op vier verschillende schermen kan streamen. Dit kan daarnaast niet alleen in HD, maar ook in Ultra HD. De kostprijs voor dit abonnement bedraagt 11,99 euro per maand.

Niet alleen Netflix films, maar ook series

Wie het niet zo heeft begrepen op films, maar er wel van houdt om series te bekijken komt bij Netflix eveneens aan zijn trekken. Zoals in de inleiding reeds aangegeven heeft Netflix er in het verleden reeds meermaals voor gekozen om zelf series in eigen productie uit te geven. Lilyhammer, House of Cards, Hemlock Grove, Orange is the New Black en Turbo Fast zijn slechts enkele van de series die Netflix zelf in productie heeft gehad en die exclusief te bekijken zijn via het online streaming platform. Tegenwoordig is het bestand met series op Netflix in die mate uitgebreid dat er voor iedereen meer dan voldoende is terug te vinden en ook het aanbod aan series breidt steeds vaker uit. Ben je dus geen echt grote fan van films, maar hou je er wel van om regelmatig een serie te bekijken? Ook in dat geval is Netflix zeker en vast iets voor jou!

Worden er ook Netflix films verwijderd?

De laatste vraag die potentiële gebruikers zich soms stellen is of er ook films uit het aanbod van Netflix verdwijnen. Ook dat is natuurlijk het geval. Netflix bekijkt continue de resultaten die films boeken. Netflix films die slechts matig bekeken worden of helemaal niet horen niet langer in het aanbod van films thuis en worden bijgevolg verwijderd. Op deze manier zorgt Netflix er voor dat haar bestand met films steeds zo actueel en vooral zo kwalitatief mogelijk wordt gehouden. Wil je een bepaalde film die het echt niet goed doet toch zien, maar ben je bang dat deze over het algemeen toch niet zo populair is? In dat geval is het dus aan te raden om deze zo snel mogelijk te bekijken, want voor je het weet kan hij uit het aanbod geschrapt worden. Het moet wel gezegd, over het algemeen blijven de films meer dan voldoende lang staan waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om ze te bekijken. De lijst met films en Netflix series die Netflix gaat verwijderen wordt overigens steeds kenbaar gemaakt via de website en op social media.

Eén maand gratis uitproberen!
Klinken de Netflix films voor jou ook als muziek in de oren? In dat geval hebben we goed nieuws voor jou! Meldt je nu aan bij Netflix en je geniet namelijk van één maand gratis. Op deze manier kan je meteen kennismaken met alle mogelijkheden die Netflix voor jou in huis heeft en dat zonder dat het je ook maar één enkele euro hoeft te kosten!