Netflix Gratis Uitproberen

Voor veel mensen is de streamingdienst Netflix nog een beetje onduidelijk. Men weet niet precies wat ze kunnen verwachten in ruil voor een maandelijkse bijdrage van ongeveer €8,00. De optie tot Netflix gratis uitproberen is dan erg interessant. Je hoeft dan niet direct een Netflix abonnement af te sluiten. Bij het gratis uitproberen van Netflix blader je door de volledige database van films en series. Daarnaast leer je ook hoe de functies van Netflix werken. Na een paar dagen uitproberen heb je al een veel beter beeld bij Netflix en kun je voor jezelf beslissen of Netflix iets voor je is.

Op dit moment zijn er nog geen acties of coupons waarmee consumenten in Nederland gratis kunnen uitproberen. Bij de lancering van Netflix is het goed mogelijk dat Netflix wel dergelijke coupons of acties gaat verspreiden om de naamsbekendheid en de adoptie te vergroten. Houd deze website dus scherp in de gaten. Zodra er acties bekend zijn waarmee je Netflix gratis kunt proberen vind je deze acties direct op deze pagina verzameld in één handig overzicht!

Wekelijks nieuwe films
Veel vaste gebruikers maken zich in het begin wel eens zorgen over het aanbod aan films van Netflix Nederland, maar daar is absoluut geen reden toe. Bij de lancering van het Netflix platform werd namelijk aangegeven dat het basisaanbod wekelijks verder zal worden aangevuld. Dat is interessant, want op die manier hebben ook mensen die de dienst reeds een jaar gebruiken steeds weer nieuwe titels om naar uit te kijken. Om de expansie van de Netflix database een beetje binnen de perken te houden kiest de online streamingdienst er wel op regelmatige basis voor om ook oude films uit de database te verwijderen. Op deze manier wordt er plaats gemaakt voor nieuwe namen die de Nederlandse kijkers wel weten aan te spreken. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat het met het aanbod aan films en series van Netflix Nederland zeker en vast helemaal goed zit!

Reeds meer dan een miljoen gebruikers

Op moment van schrijven beschikt Netflix in Nederland over bijna één miljoen gebruikers. Al deze mensen hebben er voor gekozen om het bekijken van films en series op een eenvoudige manier veel goedkoper te maken. Voor Netflix naar Nederland kwam was je nagenoeg verplicht om gebruik te maken van dure betaalzenders. Wou je gebruikmaken van een speciaal on demand aanbod, dan moest je niet alleen rekening houden met een bepaalde maandelijkse kostprijs, die werd ook nog eens aangevuld met een bedrag per film die je wou zien, althans wanneer het ging om recente films. Dat is bij Netflix niet het geval. Standaard beschik je als Netflix gebruiker over de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie verschillende soorten abonnementen. Het type abonnement van je keuze is bepalend voor het aantal beeldschermen waarop je Netflix kan bekijken alsook voor de kwaliteit waarin dat gebeurt. Hoe dan ook, of je nu single bent of over een groot gezin beschikt, wanneer je graag op een goedkope manier de beste films en series wil bekijken en dat niet alleen op je TV, maar ook op je desktop, laptop, smartphone of tablet, dan is het beslist de moeite waard om even de vele mogelijkheden van Netflix Nederland onder de loep te nemen.

Eén maand gratis Netflix Nederland uitproberen?

Ben je wel te vinden voor het concept en vooral voor het aanbod van Netflix Nederland? In dat geval is het beslist de moeite waard om de dienst even een maandje uit te proberen. Netflix biedt al haar gebruikers, ongeacht het abonnement dat ze willen afsluiten de mogelijkheid om deze gedurende één maand gratis uit te proberen. Daarnaast is het ook interessant om te weten dat je bij Netflix Nederland nooit rekening dient te houden met een erg lange looptijd van je abonnement, in tegendeel. Het abonnement bij Netflix is iedere maand opzegbaar en dat zonder dat er verder nog extra kosten in rekening zullen worden gebracht. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar een uitermate betaalbare en praktische manier om films en series af te spelen in de woonkamer? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de interessante mogelijkheden die verbonden zijn aan het Netflix platform!

Naast de Gratis Netflix mogelijkheid, is Netflix in Amerika begonnen met het aanbieden van een goedkoper Netflix abonnement van 6,99 dollar. Dat meldt Engadget. Het is een goedkoper abonnement omdat de content alleen maar in SD-kwaliteit is te bekijken en niet in super HD-kwaliteit. Dit is ideaal voor mensen die Netflix op een wat eenvoudigere televisie willen gebruiken. Hiernaast kan er slechts met één apparaat tegelijk naar Netflix worden gekeken, terwijl er met het iets duurdere abonnement van 7,99 dollar met twee verschillende devices gekeken kon worden. Met dit goedkopere abonnement richt Netflix zich op mensen die met name onderweg Netflix willen gebruiken.

“Bij Netflix testen we continu nieuwe dingen. In dit geval testen we een abonnement van 6,99 dollar waarmee je maar op één apparaat tegelijk kan streamen. Niet iedereen zal dit zien en het is mogelijk dat we dit nooit standaard zullen aanbieden”, aldus Netflix Nederland. Tot het moment dat het goedkopere abonnement beschikbaar is in Nederland kun je 30 dagen gratis Netflix kijken, om zo de dienst uit te proberen.