Netflix Prijzen

Nu bekend is dat Netflix in augustus of september dit jaar naar Nederland komt beginnen de speculaties over de Netflix prijzen. Het is bekend dat Netflix per land verschillende prijzen hanteert. Netflix is op dit moment beschikbaar in twee andere Euro landen; Finland en Ierland. De maandelijks kosten van een Netflix abonnement bedragen hier respectievelijk € 7,99 en € 6,99. Uit bronnen van Tweakers en Nu.nl blijkt dat een maandabonnement op Netflix in Nederland € 7,99 gaat kosten. Voor het bedrag van € 7,99 per maand kunnen Nederlanders streams bekijken op maximaal 2 apparaten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een tablet en een spelcomputer. Gebruikers die de Netflix streams op 4 apparaten willen kijken moeten een maandelijks bedrag van € 11,99 betalen.

Wat kost netflix?

Netflix wil de genoemde prijzen echter niet bevestigen. Voor de definitieve Netflix prijzen moeten we dus nog even geduld hebben. Het is daarnaast ook nog onduidelijk hoe groot het aanbod van Netflix in Nederland zal zijn. Het is bekend dat Netflix gebruikers in Amerika veel meer films en series kunnen bekijken dan andere landen waar Netflix actief is. Bekijk ook eens de actuele Netflix abonnementen en Netflix Aanbiedingen, en sluit jouw Netflix abonnement vandaag nog online af! Vind je Netflix duur? Of luister jij liever naar de radio, dan dat je een Netflix serie kijkt? Ga naar Luister.Online en beluister 24/7 alle Nederlandse radiozenders helemaal gratis. Ben je in het bezit van een virtual reality bril? Dan kun je Netflix nu ook in vr bekijken. Kijk op deze website voor de details.

Toen Netflix in Nederland op de markt werd gelanceerd kon het meteen rekenen op een uitstekende populariteit. Inmiddels hebben in Nederland zo’n miljoen gebruikers toegang tot de mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Via Netflix is het mogelijk om tegen een vastgesteld maandelijks bedrag niet alleen een groot aanbod aan films, maar ook aan series te bekijken. Het gaat daarbij om zowel oude als recente films. Verder is het voor potentiële Netflix gebruikers ook altijd interessant om te weten dat verschillende series exclusief via het online streamingplatform worden aangeboden. Van Netflix weten we dat ze ook zelf een aantal series heeft geproduceerd waaronder bekende namen zoals House of Cards (waar Netflix mee bekend werd) en Lilyhammer. Wil je met andere woorden toegang krijgen tot een ongekend groot aanbod aan de beste films en series en dat tegen een zeer lage maandelijkse kostprijs? In dat geval is Netflix Nederland ongetwijfeld iets voor jou! Ga jij ook een Netflix abonnement afsluiten?
Overzichtelijk platform boordevol mogelijkheden

Prijzen Netflix in Nederland

Netflix Nederland biedt haar gebruikers verschillende interessante mogelijkheden om de beste films en series van vroeger en nu te ontdekken. De Netflix interface biedt haar gebruikers de mogelijkheid om zeer eenvoudig die ene film of serie te vinden waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kan je de films ook sorteren aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur. Je kan bijvoorbeeld sorteren op genre, maar ook op vlak van releasedatum. Wil je met andere woorden alleen de laatste nieuwe films bekijken? Dan is dat met één enkele klik perfect mogelijk. Verder biedt Netflix je alle mogelijkheden waar je ook bij het bekijken van een DVD of Blu-ray over beschikt. Zo kan je een lopende film of serie pauzeren en kan je zonder probleem een eerder reeds opgevraagde film opnieuw bekijken. Dat alles kan ook zonder dat je rekening moet houden met extra kosten. Hierdoor is Netflix het voordeligste on demand platform dat tot op moment van schrijven beschikbaar is.

Drie verschillende Netflix abonnementen

Netflix biedt haar gebruikers in Nederland de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie verschillende abonnementen. Het eerste abonnement is meteen ook het voordeligst en biedt je de mogelijkheid om films en series te bekijken in standaard kwaliteit. Je moet er echter wel rekening mee houden dat dit abonnement slechts geschikt is voor één beeldscherm. Wil je met andere woorden met twee personen tegelijkertijd op een andere televisie naar Netflix kijken, dan is dat niet mogelijk. Door één euro per maand extra te betalen kan je echter al gebruikmaken van een Netflix abonnement dat je die mogelijkheid wel biedt. Dan is het niet alleen mogelijk om Netflix op twee verschillende beeldschermen te kijken, daarnaast kan je ook nog eens kiezen tussen een standaard kwaliteit of high definition kwaliteit. Wil je het maximale uit Netflix halen en wil je met vier gebruikers tegelijkertijd films en series op Netflix kunnen bekijken? In dat geval is er nog het duurste abonnement. Op deze manier ervaar je films en series in hun best mogelijke kwaliteit en dat terwijl je nog steeds kan rekenen op een zeer scherpe maandelijkse kostprijs.