Netflix Series

Via Netflix bekijk je altijd onbeperkt naar de populairste en meest actuele series tegen een vast bedrag per maand. Niet meer dagen wachten op een volgende uitzending of een uitzending moeten missen omdat je niet kunt kijken. Met Netflix kijk je altijd naar je favoriete series wanneer jij dat wil. En dan hoeft niet via je TV te zijn, Netflix series kijk je ook razendsnel op je tablet, game console of smartphone met de beste kwaliteit! Sinds de introductie van Netflix in Amerika staat de populaire streamingdienst al bekend om de razendspannende en hilarische series die zij uitzend. Met Netflix kijk je naar populaire series als Breaking Bad, Dexter, Mad Men en How I Met Your Mother. Daarnaast biedt Netflix ook een aantal zeer exclusieve series die soms alleen te zien zijn via Netflix. Bekende voorbeelden zijn House of Cards (met Keven Spacey), Orange Is The New Black (serie over een vrouwengevangenis) en Lilyhammer (Noorse-Amerikaanse Gangsterserie). Het unieke aan de lancering van de serie House of Cards was dat alle afleveringen in één keer online stonden. Het was plotseling niet meer nodig om een week te wachten op een nieuwe aflevering, gebruikers konden in één keer alle afleveringen achter elkaar bekijken. Een duidelijk kantelpunt in de bestaande mediaconsumptie volgens vele Amerikaanse media.

Het aanbod van Netflix series is, net als het aanbod Netflix films,  zeer indrukwekkend. Met Netflix kijk je onafgebroken naar de beste series in de meest uiteenlopende genres. Je hoeft niet meer te wachten op een volgende aflevering en je bent niet van je TV afhankelijk. De Netflix Series kijk je namelijk vanaf alle apparaten in de hoogste kwaliteit. Een handige bijkomende feature van Netflix is het algoritme waarmee de dienst jou bepaalde aanbevelingen van films of series kan doen. Voor deze speciale aanbevelingen worden meer dan 100 miljoen beoordelingen gebruikt. Zodra Netflix ook in Nederland beschikbaar is vind je hier een overzicht van de beste en meest populaire Netflix series van dit moment!

Liever een serie in een DVD-box kopen? Bekijk dan eens de actuele bol.com kortingscode en bestel je favoriete serie met korting.