Netflix Series

Via Netflix bekijk je altijd onbeperkt naar de populairste en meest actuele series tegen een vast bedrag per maand. Niet meer dagen wachten op een volgende uitzending of een uitzending moeten missen omdat je niet kunt kijken. Met Netflix kijk je altijd naar je favoriete series wanneer jij dat wil. En dan hoeft niet via je TV te zijn, Netflix series kijk je ook razendsnel op je tablet, game console of smartphone met de beste kwaliteit! Sinds de introductie van Netflix in Amerika staat de populaire streamingdienst al bekend om de razendspannende en hilarische series die zij uitzend. Met Netflix kijk je naar populaire series als Breaking Bad, Dexter, Mad Men en How I Met Your Mother. Daarnaast biedt Netflix ook een aantal zeer exclusieve series die soms alleen te zien zijn via Netflix. Bekende voorbeelden zijn House of Cards (met Keven Spacey), Orange Is The New Black (serie over een vrouwengevangenis) en Lilyhammer (Noorse-Amerikaanse Gangsterserie). Het unieke aan de lancering van de serie House of Cards was dat alle afleveringen in één keer online stonden. Het was plotseling niet meer nodig om een week te wachten op een nieuwe aflevering, gebruikers konden in één keer alle afleveringen achter elkaar bekijken. Een duidelijk kantelpunt in de bestaande mediaconsumptie volgens vele Amerikaanse media.

Het aanbod van Netflix series is, net als het aanbod Netflix films,  zeer indrukwekkend. Met Netflix kijk je onafgebroken naar de beste series in de meest uiteenlopende genres. Je hoeft niet meer te wachten op een volgende aflevering en je bent niet van je TV afhankelijk. De Netflix Series kijk je namelijk vanaf alle apparaten in de hoogste kwaliteit. Een handige bijkomende feature van Netflix is het algoritme waarmee de dienst jou bepaalde aanbevelingen van films of series kan doen. Voor deze speciale aanbevelingen worden meer dan 100 miljoen beoordelingen gebruikt. Zodra Netflix ook in Nederland beschikbaar is vind je hier een overzicht van de beste en meest populaire Netflix series van dit moment! Liever een serie in een DVD-box kopen? Bekijk dan eens de actuele bol.com kortingscode en bestel je favoriete serie met korting.

De komst van Netflix heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn geraakt in niet alleen Netflix films, maar ook in series. En ook veel goede series behoren tegenwoordig tot het Netflix aanbod. Vroeger waren series voor veel mensen een no-go omdat ze dachten te weinig tijd te hebben voor het bekijken van alle afleveringen of omdat ze er gewoon het geld niet voor over hadden. Op het moment dat men dan zin had om een serie te bekijken moest men nog snel naar de winkel hollen en ook dat is lang niet altijd even interessant. Met de komst van Netflix behoort dit allemaal tot het verleden. Netflix maakt het namelijk mogelijk om op een zeer eenvoudige manier de laatste nieuwe films en series af te halen en dat niet alleen zonder dat je, je huis moet verlaten, maar ook nog eens tegen een vastgestelde en zeer lage maandelijkse kostprijs. Op deze manier is het dan ook voor iedereen en voor ieders budget mogelijk om kennis te maken met de laatste nieuwe series. Met het unieke aanbod aan eigen Netflix series krijgen de gebruikers van de dienst overigens ook nog eens een meer dan behoorlijk extraatje!

Netflix series in Nederland
Het heeft enige tijd geduurd, maar in 2013 kwam Netflix dan toch eindelijk naar Nederland om er de concurrentie aan te gaan met de betere aanbieders van interactieve televisie. Het concept van Netflix was zowel eenvoudig als verrassend, namelijk het aanbieden van een enorm aanbod aan films en series en dat tegen een vaste kostprijs per maand zonder extra’s. Dat is meteen een zeer groot voordeel ten opzichte van de zogenaamde interactieve kanalen. Deze diensten bieden je namelijk eveneens de mogelijkheid om films en series on demand aan te kopen, maar je wordt dan wel met verschillende kosten geconfronteerd. Niet alleen moet je voor deze diensten een vaste maandelijkse kostprijs betalen, daarnaast zal je ook nog eens per aflevering van je favoriete serie moeten betalen. Dit alles zorgt er voor dat je vaak met een behoorlijk stevige factuur te maken krijgt die je eigenlijk perfect kan voorkomen door in te tekenen op de Netflix dienst. Hoe dan ook bieden de Netflix series in Nederland je als gebruiker alles wat je maar wenst. Van welk genre film je ook houdt, je kan ze allemaal en zonder probleem bekijken via Netflix.

Wat biedt Netflix series precies?
Netflix biedt haar gebruikers niet alleen de mogelijkheid om de beste series van het moment te raadplegen, daarnaast heeft het er voor gekozen om ook zelf unieke series te ontwikkelen die uitsluitend via het Netflix platform toegankelijk zijn. Dat is voor gebruikers uiteraard bijzonder interessant, maar dat geldt ook voor Netflix zelf. Wanneer een bepaalde serie goed uitpakt en de nodige populariteit weet te verzamelen betekent dit een enorme publiciteit voor het bedrijf en haar dienst. Het is dan ook nu reeds duidelijk dat Netflix naar de toekomst toe alleen maar meer zal willen inzetten op haar series onderdeel om op die manier de concurrentie aan te kunnen gaan met onder andere het Amerikaanse HBO.

Stijgend aanbod aan Netflix series
Een dienst zoals deze van Netflix is uitsluitend interessant wanneer ze stelselmatig up 2 date wordt gehouden. Met andere woorden, iemand die reeds verschillende maanden of jaren klant is wil steeds kunnen genieten van niet alleen nieuwe films, maar ook van nieuwe series, daar betaalt de persoon in kwestie namelijk iedere maand zijn abonnementsbijdrage voor. Netflix heeft dit goed begrepen en zorgt er dan ook voor dat haar aanbod aan series nagenoeg dagelijks wordt aangevuld. Het gaat daarbij ook niet alleen om vervolgen op reeds bestaande series, maar ook compleet nieuwe titels worden aan het aanbod toegevoegd. Op deze manier ontstaat een riante database boordevol interessante series die iedereen eigenlijk eens gezien moet hebben. Of je nu een liefhebber bent van drama, actie, romantiek of komedie, er is voor iedereen wat wils op Netflix Nederland terug te vinden!

Hoeveel kosten Netflix series mij?
Netflix heeft er vanaf het begin voor gekozen om geen gebruik te maken van verschillende tariefplannen. Dit brengt een bijzonder interessant voordeel met zich mee, want voor een prijs van nog geen acht euro per maand kan je niet alleen films, maar ook series bekijken en dat zonder dat je tegen een vervelende limiet aanloopt. Door deze lage kostprijs wordt het voor veel mensen opeens een stuk aantrekkelijker om gebruik te maken van video on demand. Op zich is dit natuurlijk voor iedereen interessant omdat ze bijvoorbeeld niet langer hun huis uit moeten komen om een film of serie te huren, maar daar stond vaak een behoorlijk stevig prijskaartje tegenover. Dat is nu dus niet langer het geval. Netflix maakt het mogelijk om de meest recente en beste films en series naar jouw televisie, computer of mobiel apparaat te brengen en dat ook nog eens tegen een zeer interessant prijskaartje.

Goedkoop alternatief voor het kopen van series
Veel mensen kozen er in het verleden bewust voor om geen series te volgen tenzij deze gewoon op de televisie werden uitgezonden. De reden daarvoor was eenvoudig, namelijk de hoge kostprijs die het kopen van series op dvd of blu-ray met zich meebrengt. Wanneer je ook vindt dat films en series in de winkel veel teveel geld kosten, dan kan het beslist interessant zijn om eens kennis te maken met het aanbod van Netflix. Op deze manier haal je niet alleen de meest recente films en series in huis, daarnaast doe je dit ook nog eens op een zeer eenvoudige en vooral financieel uiterst interessante manier. Let wel, je moet er uiteraard wel rekening mee houden dat de series die je koopt slechts voor een beperkte tijd geldig zijn, maar dat is op zich helemaal geen probleem. Door het vastgestelde maandbedrag is het namelijk steeds mogelijk om een eerder reeds bestelde serie zomaar opnieuw op te vragen zonder dat het je extra geld kost. Ook daarin verschilt Netflix dan ook ten opzichte van haar concurrenten.

Unieke Netflix series
Netflix heeft er voor gekozen om in Nederland ook haar eigen series aan haar gebruikers voor te stellen. Eén van deze series is bijvoorbeeld het populaire politieke drama House of Cards. De serie werd genomineerd voor maar liefst negen Emmy’s en viel dan ook bijzonder in de smaak bij gebruikers van Netflix. In het verleden heeft het bedrijf reeds aangegeven dat het de bedoeling is om steeds meer eigen series te gaan produceren en aan te bieden. Op deze manier hoopt men een complete oplossing op vlak van entertainment te bieden en dat niet alleen voor mensen die houden van drama, maar bijvoorbeeld ook voor wie graag naar standup comedy en bijvoorbeeld documentaires kijkt. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de zelf geproduceerde Netflix series zijn nu reeds een aanzienlijk voordeel voor iedereen die er voor kiest om een duik te nemen in de verschillende Netflix series. Naast House of Cards is overigens ook de Netflix serie Lilyhammer absoluut een aanrader om te bekijken.

Permanente beschikbaarheid van de beste series
Wanneer je er voor kiest om via Netflix series te bestellen, dan kan je als gebruiker steeds rekenen op een behoorlijk aantal niet onaanzienlijke voordelen. Wanneer je een bepaalde serie wil gaan volgen die bijvoorbeeld wordt aangeboden op interactieve televisie, dan dien je veelal per aflevering een bepaald bedrag te betalen. Dat is op zich niet zo’n probleem, alleen kan een serie uit behoorlijk veel afleveringen bestaan en ook voor het “luxueuze aspect” van interactieve televisie moet worden betaald. Dit alles zorgt er voor dat jouw favoriete serie zomaar nog meer kan kosten dan in de winkel en de prijs ligt daar al zo hoog! Netflix biedt haar gebruikers op dit vlak eigenlijk de perfecte oplossing. Door gebruik te maken van een vast abonnement kan je namelijk voor een vooraf gekend bedrag een volledige maand de mooiste en nieuwste films en series downloaden en dat zonder extra kosten. Wil je een bepaalde serie die je eerder reeds hebt aangekocht nog eens opnieuw kijken vooraleer bijvoorbeeld aan het volgende seizoen te beginnen? Ook dat is geen enkel probleem! Door het vaste abonnement wordt er immers nooit een extra kostprijs in rekening gebracht.

Nieuwe en unieke Netflix series in de toekomst
Het lijkt nu reeds vast te staan dat er ook in de toekomst veel meer Netflix series van eigen bodem zullen worden gelanceerd. Zo heeft Netflix reeds bekend gemaakt dat het eind 2014 met een gloednieuwe serie genaamd “Marco Polo” op de markt komt. Deze tegenhanger van de populaire HBO-serie Game of Thrones zal in tien delen verschijnen en moet de kijker een behoorlijke dosis actie in een fantasierijk thema voorschotelen. Opnieuw maakt deze bekendmaking duidelijk dat Netflix zich meer en meer wil meten met die andere wereldwijd bekende concurrent HBO. Ook deze aanbieder ontwikkelt immers (met groot succes) haar eigen series die ze op hun eigen betaalzender aanbieden. Door de komst van de Marco Polo serie zorgt Netflix in ieder geval reeds voor de nodige diversiteit in haar aanbod aan series. Daar waar gebruikers het in het begin moesten stellen met uitsluitend drama-series is daar inmiddels reeds verandering in gekomen. Tegenwoordig biedt Netflix voor iedereen wat wils en dat zorgt er dan weer voor dat meteen een zeer grote doelgroep kan worden aangesproken.

Nieuwe Netflix serie Marco Polo
Laat ons de nieuwe Marco Polo serie die Netflix in het najaar van 2014 op de markt zal brengen even van naderbij bekijken. Netflix zelf omschrijft haar nieuwe serie als een historisch drama dat zich zal afspelen in het China van de late Middeleeuwen. Tijdens de serie worden we meegenomen op avontuur samen met de bekende ontdekkingsreiziger Marco Polo en krijgen we een spektakel voorgeschoteld met niet alleen veel actie, maar ook een behoorlijk aantal seksscènes die doen denken aan het immens populaire Game of Thrones. Het is niemand minder dan John Fusco die verantwoordelijk is voor het scenario van de nieuwe Netflix serie. Omdat de serie zich afspeelt in China spreekt het voor zich dat er regelmatig adembenemende vechtsporten getoond zullen worden in combinatie met seksuele intriges, een politieke machtsstrijd en spectaculaire veldslagen. Toch zijn er ook een aantal grote verschillen tussen de series van HBO en Netflix die ook in het geval van Marco Polo duidelijk worden. Daar waar HBO steevast lijkt te kiezen voor reeds bekende acteurs die reeds een bepaalde naam hebben opgebouwd in de wereld van films en series kiest Netflix steevast voor minder bekende of beginnende acteurs. Ook in het geval van Marco Polo is dat met acteurs en actrices zoals Benedict Wong (‘Prometheus’), Zhu Zhu (‘Cloud Atlas’), Tom Wu (‘Skyfall’), Remy Hii (‘Treading Water’) and Rick Yune (‘Olympus Has Fallen’) het geval. De hoofdrol van serie zal vertolkt worden door de Italiaan Lorenzo Richelmy.

Hoe kan ik de Netflix series bekijken?
Netflix heeft er voor gekozen om haar diensten aan te bieden op alle mogelijke platformen. Dat zorgt er voor dat je deze dienst niet uitsluitend kan bekijken via je televisie of computer, maar bijvoorbeeld ook op je tablet en smartphone. Door gebruik te maken van de speciale Netflix applicatie die bijvoorbeeld beschikbaar is voor de Android toestellen zorg je er voor dat je de laatste nieuwe films en series zomaar kan bekijken waar en wanneer je dat wil. Gewoon lekker thuis op de bank, op het toilet, in bed, op de trein of in de auto wanneer je in de file staat, het is allemaal mogelijk en dat zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Veel mensen beschikken in hun huis over meer dan één televisie of computer, bijvoorbeeld omdat ook de kinderen graag op hun kamer naar hun favoriete film en serie willen kijken. Vroeger was dat niet mogelijk, tenzij je over een distributie-aansluiting of de serie of film in kwestie op DVD beschikte. Vooral dat eerste is lang niet overal in huis mogelijk en ook daarvoor biedt Netflix nu dus een perfecte oplossing. Door middel van een eenvoudige (draadloze) internetaansluiting wordt het immers op een uiterst eenvoudige manier mogelijk gemaakt om de laatste nieuwe films en series te bekijken waar in huis en hoe je dat ook maar wenst.

Uniek algoritme stelt gerelateerde series voor
Een werkelijk unieke en bijzonder interessante functie die Netflix aan haar gebruikers aanbiedt is een speciaal algoritme. Dit algoritme heeft uiteraard enige tijd nodig om een goede indruk te krijgen van uw persoonlijke voorkeur, maar kan aan de hand daarvan bepaalde voorstellen doen. Indien je bijvoorbeeld vooral komische series bekijkt dan zal het Netflix algoritme op basis daarvan bepaalde voorstellen doen. Op deze manier kan je veel sneller kennismaken met de laatste nieuwe series en dat ook nog eens zonder dat je er eerst zelf lang naar dient te zoeken. Stelt het algoritme je een bepaalde serie voor die je graag zou willen zien dan kan je deze ook meteen afhalen en bekijken. Alweer een extra interessant voordeel dat is verbonden aan Netflix series dus!

Conclusie: Netflix series zijn top!
Netflix series biedt liefhebbers van series alles wat ze eigenlijk maar nodig hebben. Niet alleen beschik je over een zeer uitgebreid en eigenlijk ongekend groot aanbod aan series, daarnaast is het aanbod ook nog eens zeer divers. Of je nu een liefhebber bent van avontuurlijke series of je houdt van komische of horror series, het is allemaal beschikbaar. Daarnaast zorgt het speciale algoritme er voor dat je snel en eenvoudig kennis kan maken met de beste series waar je vooraf misschien wel helemaal nog niet over had gehoord. Verder is het kopen on demand tegenwoordig bijzonder hot in Nederland. Videotheken sluiten de deuren omdat steeds meer mensen gewoon vanuit hun luie zetel kennis willen maken met de nieuwste films en series. Ben je met andere woorden eveneens op zoek naar een leuke en toegankelijke mogelijkheid om kennis te maken met de beste series van het moment en dat ook nog eens tegen een zo laag mogelijke kostprijs? Dan is Netflix voor jou ongetwijfeld de perfecte keuze!