aanbod van Netflix

Netflix is wereldwijd een razend populair platform. Het is dan ook niet gek dat de zogenaamde “Netflix Originals” (de series en films die door Netflix zelf worden geproduceerd) enorm populair zijn bij de Netflix gebruikers. Netflix kan namelijk precies meten wat voor soort films en series populair zijn en hier dus de eigen content op afstemmen. Met hitseries zoals House of Cards, Stranger Things, Riverdale, Narcos, Sex Education, Orange Is The New Black en The Witcher gooit Netflix hoge ogen bij het publiek en recensenten. 

outside content
Natuurlijk kan Netflix niet alleen afhankelijk zijn van de eigen geproduceerde content. Daarom heeft Netflix afspraken gemaakt met diverse film en serie producenten om populaire films en series aan het assortiment van Netflix toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hitseries zoals Peaky Blinders, Vikings, Suits, The big bang theory en Once upon a time. Echter is Netflix hierbij dus volledig afhankelijk van de externe samenwerkingen. Met de lancering van concurrerende streamingdiensten in Nederland zoals Disney+ en Amazon Prime Video heeft Netflix veel externe content moeten afstaan. Denk hierbij aan de populaire Marvel en Star wars films maar ook disneyfilms zijn niet langer te bekijken op Netflix. Het komt hierdoor steeds vaker voor dat consumenten moeten kiezen tussen verschillende streaming services. 

KiezenHet komt door de hogere concurrentie steeds vaker voor dat consumenten moeten kiezen tussen verschillende streaming services in Nederland. Elk abonnement heeft zijn eigen voordelen en content. Veel consumenten hebben slechts een beperkt budget en kunnen het niet veroorloven om op elke streamingdienst een abonnement af te sluiten. Het opzeggen van abonnementen bij de overstap naar een nieuwe streamingdienst komt dan ook steeds vaker voor.  Wil je nu je Netflix abonnement opzeggen maar heb je geen zin in het bijbehorende gedoe? De perfecte oplossing is de opzegservice van Xpendy. Met de opzegservice van Xpendy wordt er een opzegbrief aangetekend verstuurd naar de streamingdienst waar jij wil opzeggen. Je hebt hiermee dus gegarandeerd een succesvolle opzegging.

Het beste alternatief voor Netflix

Zoals iedereen weet is Netflix een populaire streamingdienst, maar er is één nadeel: het aanbod. Nu weten we uit een vorige post dat we het aanbod kunnen vergroten door middel van het gebruiken van een VPN, maar dat is ook niet ideaal.

Amazon Prime Video is een van de beste Netflix-alternatieven. Het biedt een groot aanbod aan van populaire films en series, en heeft een makkelijk te gebruiken interface. De series die opvallen zijn. Net als Netflix bevat Amazon Prime Video ook Originals

Popcorn Time is nog een geweldig alternatief voor Netflix, want deze is geheel gratis. Deze streamingsoftware maakt gebruik van torrents om via een gemakkelijke interface films en series te kunnen downloaden en kijken. Een groot voordeel aan Popcorn Time is dat ze ook beschikken over een mobiele applicatie.

Bronnen:

Online verslaving gevaren

Het nieuwe platform van het internet zijn er weer allerlei nieuwe gevaren voor mensen die gevoelig zijn voor verslaving. Het is niet alleen gevaarlijk voor volwassenen maar dit kan ook ontzettend gevaarlijk zijn voor kinderen. Dit heeft te maken met hoe moeilijk het kan zijn voor ouders of online platformen om te voorkomen dat kinderen in contact komen met verslavingsgevoelige websites. 

Online gokken

Met elke dag een nieuw spelletje in de app store is het online gokken tegenwoordig in alle simpele spelletjes verweven. Waardoor het erg makkelijk is om een gokverslaving te krijgen. 

Veel online gokken komt in de vorm van spelletjes, dit zijn boxen waar je wellicht een heel hoog item kan krijgen maar dit is niet gegarandeerd. Deze spelletjes richten zich juist op een jongere demografie omdat deze doelgroep nog niet goed begrijpt wat dit precies inhoud.

Online gok currency

Verder is een truc waar veel gok gerelateerde websites gebruik van maken om hun eigen geld te maken op de website. Dit koop je dan met je eigen geld en dan heb je een x aantal geld op de website waar je weer mee kan spelen. Je kunt het ook vergelijken met muntjes op een festival. Je hebt opgegeven moment niet meer precies door hoeveel geld je nou uitgeeft. Zo ben je sneller geneigd om het uit te geven omdat de waarde van wat je precies uitgeeft niet heel duidelijk meer is. 

Hoe ga je een verslaving tegen online

Zorg dat het account van jonge kinderen en jongvolwassenen niet gelinkt zijn aan een betaaloptie. Want ook deze instelling in appstores maakt het heel makkelijk om weer een aankoop te maken. Verder kun je tegenwoordig veel filters instellen zodat ze niet deze soort websites kunnen bezoeken. Voor volwassene is een verslaving van online gokken wat moeilijker te voorkomen maar alle tips voor jonge mensen zou je ook voor je zelf kunnen instellen als extra drempel

Wat is het verschil tussen de Nederlandse Netflix en Amerikaanse Netflix?

Ik ben al sinds 2013 lid van Netflix, ja vanaf het begin eigenlijk al dat Netflix in Nederland kwam. Het aanbod was toch nog vrij karig met voornamelijk veel oudere films en slechts een paar interessante films.

Waarom ben ik dan toch lid geworden?
Ik wist van tevoren al via via dat je Netflix USA kon bekijken in Nederland, maar hoe wist ik nog niet. Ik heb dus maar gewoon de gok genomen en ik heb dus gewoon 30 dagen gratis lidmaatschap genomen om te kijken of het wat was. Ik kwam er toch al vrij snel achter dat het hele systeem mij wel beviel. Kijken wanneer en wat ik wil en ook werd het onthouden wat ik wel en nog niet gezien had. Het is mij echt een keer overkomen dat ik dezelfde film mee kreeg. Ik huurde ook zoveel films en kennelijk was het personeel niet echt begaan met mijn film keuze.

Na een paar dagen had ik het aanbod toch wel een beetje gezien (December 2013) en ging ik toch op zoek naar een methode. Ik heb over diverse mogelijkheden gelezen en informatie gelezen.
In het kort: om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix dien je je DNS gegevens in te kunnen stellen voor die regio. Ik heb toen een gratis dienst geprobeerd, maar deze was te traag voor woorden en 3D films kijken ging al helemaal niet.

Tevens is er genoeg te lezen over de veiligheid van derden waar jij gebruik van kan maken als “Gratis” DNS regio dienst. Ik heb geleerd dat in het leven niks gratis is. Er zit haast altijd wel een addertje onder het gras. Ik download al een tijd geen films meer, dit scheelt mij ook de nodige risico voor wat betreft het binnenhalen van virussen en andere schadelijke software. En bovendien is het downloaden ook gewoon nog eens illegaal.

Dus waarom zou ik dan risico gaan nemen?
Ik heb toen een proefperiode genomen van 1 week, dit is mij gewoon top bevallen. Het film en serie aanbod is gewoon veel groter. De laatste serie die ik recent helemaal gekeken heb is The Walking Dead. Deze staat echt niet tussen de Nederlandse collectie op dit moment, maar ik heb toch al 4 seizoenen zo kunnen bekijken. Het is slechts een voorbeeld, het aanbod in Amerika is al tien keer groter dan in Canada, laat staan Nederland.

Het is geen noodzaak om Netflix Amerika te kijken, maar aangezien ik toch al veel films en series gekeken heb, is het voor mij erg interessant. En bovendien zitten er genoeg nieuwere films tussen. Het is nu december 2014, maar ik heb al zat films gekeken die van dit jaar zijn via Amerika. De Nederlandse collectie is toch veelal een stuk ouder.

Netflix USA heeft in vergelijking met Netflix Nederland:

  • een veel groter film aanbod (zeker ruim 10 x meer)
  • een veel groter serie aanbod
  • meer docu’s en andere programma’s
  • ook online 3d films
  • Engelse ondertiteling
  • veel nieuwere films, series, etc

Het enige wat misschien een hindernis is, is dat ondertiteling in het Engels is voor bijvoorbeeld kinderen. Maar, dat is geen probleem. Je kan voor elk systeem de DNS instellen. Dus bijvoorbeeld de PS3 op regio Nederland en de Smart TV op regio Amerika. Tussentijds kan je natuurlijk ook gewoon switchen tussen de regio’s, geen probleem. Dus voor als je ook de Nederlandse cabaret wil kijken (die zal je niet zo snel in de Amerikaanse versie vinden) kan je gewoon je regio terug zetten op Nederland wanneer jij dat wil!

Hoe ging het vroeger in de videotheek?

Ik ben nu zelf 30 jaar en ik heb (jawel) de de meegemaakt van de videoband. Het was op dat moment (die periode) altijd super speciaal als ik met het vriendje Hans een film mocht huren en hiervoor geld van moeders kreeg. We huurden dan altijd een film in Amsterdam bij de plaatselijke videotheek (je moest wat zonder netflix). Het liefste enge films. Een leuke was toen de Leprachaun. Dit was een soort groene “milieuzame” kabouter die horror-achtig gemeen was. Het huren was al leuk en een onderneming op zich.

Na enkele jaren ontwikkelde de film huur zich al. Je kon een videoband uit de “muur” huren. Dit was al een mega verandering op zich. Je moet wel even nagaan dat de winkels toen op zondag dicht waren: alleen de snackbar en de videotheek waren open. En nu kon je ook nog eens een keer een film huren uit een muur?

Als ik daaraan terugdenk en nu hoe het nu is sta ik er toch versteld van hoe dingen kunnen veranderen. Als ik nu even een filmpje wil kijken, dan knal ik Netflix aan. Gisteren heb ik nog een horrorfilm aangezet: The Collection, was een leuke horror film. Gewoon het gemak van het doen en laten. Wat een gemak!

Kijk, downloaden is illegaal. Ik snap wel waarom mensen dat doen, maar het is fout. Een film maken is al duur en als mensen er dan ook niet voor willen betalen is dat ook wel apart. Ik denk dan: Stel dat iedereen gewoon zo een Netflix account zou hebben, dan wordt er overal gewoon voor betaald en kunnen er veel meer goede series en films van worden betaald. Uiteindelijk is het toch het kijkplezier waar het om draait? Als niemand zou willen betalen, dan is toch het spoor bijster?

Welke beste VPN aanbieders geven korting voor Netflix en meer?

Heb je besloten een abonnement op een VPN-verbinding te nemen? Dat is een goed idee. Hiermee ben je voortaan goed beveiligd op het internet, kun je geografische blokkades omzeilen en verrassend veel content downloaden zonder problemen. 

Ben je op zoe naar de beste VPN voor Netfix en deze direct met een mooie Black Friday Korting of gewoon de normale korting die je op vele websites kunt vinden. Maar op VPN Nederland hebben bieden wij de grootste kortingen aan. Kom je betere kortingen tegen meldt het ons!

Sluit daarom niet zomaar een abonnement af zonder naar de aanbiedingen te kijken. Veel providers bieden klanten mooie kortingen bij het afsluiten van een jaarabonnement of een abonnement voor meerdere jaren. Daarnaast zijn er rondom de feestdagen ook mooie deals te vinden. We zetten de beste hieronder voor je op een rijtje.

 De beste deals van dit moment

Op dit moment kun je bij een aantal providers voordelig een abonnement afsluiten. Voorbeelden zijn CyberGhost, Surfshark en NordVPN. Deze VPN’s zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld Netflix, Popcorn Time en vele andere handige snufjes. Je kunt voor een lager maandbedrag een abonnement krijgen. De meeste grote providers zoals ExpressVPN en VyprVPN bieden je het hele jaar door aantrekkelijke kortingen. Je zult dan wel moeten kiezen voor een langlopend abonnement. 

Als je zeker weet dat je langere tijd gebruik wilt maken van een VPN is dit een handige keuze. Je beschikt dan vanaf enkele euro’s per maand over de beste VPN providers. Je bent hiermee altijd zeker van de laatste updates en perfecte beveiliging.

 Pas op met gratis VPN diensten

Als je graag geld wilt besparen is het misschien verleidelijk om voor een gratis VPN te kiezen. Doorgaans bieden deze aanbieders je niet de beste ervaring. Je kunt bijvoorbeeld tot een bepaald aantal GB gebruik maken van de VPN of de snelheid is zeer laag, waardoor je minder goed gebruik kunt maken van streaming diensten als Netflix, Kodi, Popcorn time en bijvoorbeeld Dinsney. 

Wil je voor weinig geld toch een goede VPN? Kies dan voor Surfshark. Deze aanbieder biedt je een prima ervaring, is veilig én voordelig. 

Je sluit al een VPN-abonnement af bij deze provider vanaf 1,79 euro. Je beschikt dan twee jaar lang over een VPN van Surfshark. Wil je toch voor de béste provider gaan? Wacht dan een mooie deal af van ExpressVPN of NordVPN of sluit een langlopend abonnement af. Ook dan ben je voor enkele euro’s per maand voorzien van een veilige internetverbinding.

 

Welke 3 casino films moet je echt zien!

In de film industrie wordt vaak gebruik gemaakt van het casino thema. Dit thema is zeer populair en de gokwereld lijkt er een stuk aantrekkelijker door dan dat het daadwerkelijk is. Toch zijn deze films zeer vermakelijk en amusant. Vandaar dat ik drie films aan je wil aanraden. Al deze films hebben een blackjack, poker of roulette thema, sommige zijn goed, andere zijn wat minder goed, maar erom lachen kun je zeker weten!

Venus and Vegas

De film Venus and Vegas gaat over drie goede vrienden en hun grappige avonturen in Las Vegas. Alex, Eric en Stu beroven de rijke inwoners van Las Vegas. Als de drie een tip krijgen over een mega warenhuis, waar miljoenen fiches zouden zijn opgeslagen, besluiten de vrienden om nog één laatste klus aan te pakken. Wat deze drie knapen echter niet weten is dat deze fiches toebehoren aan de beruchte en befaamde maffia baas Frank Santino. Alex wordt tijdens de inbraak betrapt en gegijzeld. Daar begint het avontuur pas echt, hoe krijgen de jongens Alex terug? De vriendinnen van Stu en Erik weten niets af van de gevaarlijke capriolen die de jongens uithalen. Door dit geheim zijn de jongens verplicht te liegen en evalueren zij gezamenlijk hun relaties.

Honeymoon in Vegas

Nog een film die niet mag ontbreken in de lijst der casino films is Honeymoon in Vegas. Het is een oude klassieker en is uitgebracht in 1992. Het is zeker een aanrader als je een groot fan bent van Nicolas Cage en/of Sarah Jessica Parker. De film begint in 1987, wanneer de moeder van Jack aan hem vraagt of hij nooit zal trouwen. Er is immers geen  vrouw die zoveel van hem houdt als dat zij doet; een echt moederskindje dus. Op haar sterfbed probeert Jack voordat zij sterft concessie te geven aan haar wens, maar hij was te laat. Dan ontmoet Jack Betsy. Het stel is smoorverliefd en vertrekt naar Las Vegas. Eenmaal in Las Vegas, neemt Jack deel aan een poker toernooi. Hier verliest hij 500 dollar en met 20 dollar nog in zijn zak, wil hij stoppen. Echter, dan krijgt hij van Tommy 1000 dollar die hij niet hoeft terug te betalen. Tommy die vindt dat Betsy lijkt op zijn overleden vrouw, heeft natuurlijk belang bij Betsy en wil via deze manier haar in zijn macht krijgen. Dit lukt gedeeltelijk als hij Jack weet te verslaan. Één weekend wil hij met Betsy, niet meer en niet minder. Betsy kan niets anders dan toestemmen. Na vele omzwervingen komt Jack uiteindelijk weer terug bij Betsy, en zijn moeder? Tja, dat laat ik een geheim.

Casino Jack

Deze film hoort zeker op nummer 1 te staan. Alleen al de openings scene is fantastisch. De film begint met de zin: “I am Jack Abramoff and I do sports every  day”. Het levens verhaal van Jack Abramoff begint hier. Jack Abramoff is een Amerikaanse lobbyist van Joodse afkomst. Hij weet precies waar en hoe hij extra stemmen kan krijgen voor bepaalde leden van het Witte Huis. De manier waarop zijn echter wel vaak illegaal, maar ach, waarschijnlijk ligt dit dichter bij de waarheid dan iets anders. Een lange tijd gaat het goed en Jack Abramoff wordt alsmaar populairder. Iedereen wil hem hebben als lobbyist. Zijn leven krijgt een wending zodra Jack zich met de casino industrie wil bemoeien. Samen met Micheal Scanlon sluit hij een deal met de Choctaw-indianen om hem te helpen de enige casino aanbieder in Mississippi te blijven. Het gaat pas helemaal mis wanneer Jack probeert een casino cruiseschip te kopen. De eigenaar doet erg moeilijk en de man die de toekomstige eigenaar zou moeten worden, gooit veel roet in het eten. Om het probleem op te lossen wordt de huidige eigenaar neergeschoten. Jack’s compagnon, Michael, krijgt dan problemen in zijn relatie. Zijn vriendin weet alles af van dit stinkende zaakje en besluit om dit te vertellen aan de Washington Post en de politie, als blijkt dat Michael vreemd gaat. Het einde verklap ik niet, ontsnappen ze door hun gladde praatjes, of komen ze vooralsnog in de gevangenis, ik weet het, jij ook? Kijk snel deze film als je het einde wilt weten.

Met deze drie films kom je weer een heel eind verder. Het is altijd leuk om nieuwe films te kijken, te ontdekken en deze aan je lijst toe te voegen. Bezoek Netflix voor meer inspiratie.

Een goedkope televisie bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe goedkope tv dan zult u overweldigd zijn van de enorme keuze. Zo zijn er tientallen merken met allemaal hun eigenschappen. Maar welke tv past het best bij uw wensen en waar moet u op letten als u een nieuwe tv aan wilt gaan schaffen? Om een goede keuze te kunnen maken zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet gaan houden. De eerste keuze die u zult moeten maken is de grootte van het beeldscherm.

Voor welke ruimte is de tv want in een grote kamer kan een kleine tv helemaal wegvallen terwijl een heel groot beeld voor een film misschien wel ideaal lijkt kan het overdreven zijn met het journaal. Het is ook niet natuurlijk ideaal dat het lijkt of u een tennis wedstrijd aan het kijken bent terwijl u gewoon de ondertiteling leest van de tv. Het belangrijkste is dan ook dat u gewoon prettig kunt genieten van uw nieuw tv. Ook wanneer u uw tv aan de muur wilt hangen dan heeft u verschillende muurbeugels hiervoor. Maar een belangrijke tip hierbij, vraag even duidelijk na of het beeldscherm geschikt is voor de kijkhoek, niet alle tv’s geven duidelijk beeld wanneer u een kijkhoek heeft van onder.

Kijk ook goed naar de opties van de TV

Naast de enorme keuze die u alleen al heeft in de verschillende merken en de grootte van het scherm heeft u ook nog eens de keuze of u een LCD, 3D-TV of een Internet Tv wilt aanschaffen. De laatstgenoemde word ook wel smart TV genoemd. De internet tv wordt steeds meer standaard vandaar dat de meeste nieuwe modellen deze mogelijkheid hebben. Met een internet TV heeft u altijd wat te kijken, zo kunt u filmpjes op Youtube kijken of bijvoorbeeld een leuke film gaan bestellen.

Nu Netflix in Nederland is kunt u hier ook onbeperkt films en tv-series op gaan kijken Al zitten hier wel kosten aan verbonden.. Een internet TV opent dus een wereld aan mogelijkheden. Daarnaast is er ook nog de 3D-TV, hiermee kunt u films en programma’s in 3D gaan bekijken. Daarbij is in de meeste gevallen wel een speciale bril nodig maar 3D is een optie die u aan kunt gaan zetten en dit is dus niet verplicht bij ieder programma. Keuze genoeg dus en wij wensen denken dan ook dat u wel zult slagen bij de aankoop van uw nieuwe goedkope tv.

Vind de streamingdienst die bij jou past

Je kent het wel, je hebt een feestje en het gaat weer eens over de nieuwste series en films op Netflix. Al snel wisselt het onderwerp naar een leuke serie op Videoland en weer een ander kijkt liever een film op Pathé thuis. Natuurlijk wil je het liefste al deze series en films bekijken maar je bent natuurlijk niet van plan om allerlei abonnementen af te sluiten. Op VideoVip.nl vergelijk je eenvoudig en snel verschillende streamingdiensten in Nederland. Zo vind je eenvoudig en snel welke streamingdienst het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen. 

De meest populaire streamingdienst

Hoewel Netflix momenteel nog de meeste populaire streamingdienst lijkt in Nederland, lijkt het marktaandeel van Videoland snel te stijgen. Het grootste verschil tussen deze concurrenten is hoofdzakelijk het aanbod. Netflix is een grote internationale speler, dit is terug te zien in het aanbod van series en films. Je vind op Netflix een groot aanbod films en series, zowel Nederland als Engels gesproken. Echter is het aanbod Nederlandse films en series op Videoland aanzienlijk groter. Dit komt mede doordat de streamingdienst onderdeel is van het Nederlandse RTL, wat we natuurlijk kennen van de bekende televisiekanalen.  

Kijk, vergelijk en probeer

Om tot de conclusie te komen welke streamingdienst het beste bij jou past is het aan te raden om ten eerste een kijkje te nemen op VideoVip.nl. Vermoed je dat je jouw favoriete streamingdienst hebt gevonden? Dan is het bijna altijd mogelijk om tegen een minimale vergoeding een proefperiode te starten.  Zo kijk je bij Netflix 30 dagen onbeperkt films en series tegen een vergoeding van slechts 1 eurocent. Stop je de proefperiode tijdig? Dan ben je niet verplicht? Stop je de proefperiode niet? Dan wordt het maandelijkse tarief automatisch afgeschreven van je bankrekening. Uiteraard ontvang je tijdig een melding wanneer je proefperiode dreigt af te lopen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Netflix is verleden tijd: hier wat gratis alternatieven

Netflix is ​​een van de meest populaire websites waarmee u veel films en tv-programma’s online kunt bekijken. Wanneer u praat over online videostreaming, denken de meesten dat u Netflix niet kunt missen. Het ondersteunt zelfs een mobiele app waarmee je video’s kunt streamen vanuit het comfort van je mobiele apparaat. Netflix is ​​echter niet de enige site waarop u altijd kunt vertrouwen. 

Het is echter niet uw enige streamingkeuze. Er zijn verschillende alternatieven – zowel gratis als betaald – die uw keuzes voor films en tv-shows aanzienlijk kunnen vergroten.

Websites om gratis films op te kijken

In de laatste jaren zijn er veel websites gekomen waarop het mogelijk is om gratis films te kijken. Het enige wat hier vaak bij komt kijken is dat u wordt doodgespamd met advertenties, maar daar hebben we natuurlijk de AdBlocker voor. Hier zijn een paar websites om gratis films op te kijken.

Sony Crackle

Sony Crackle, wat echt een onderdeel is van Sony, maakt het mogelijk om 100% legaal en gratis films en series te streamen. De enige catch is dat je film vaak onderbroken zal worden door irritante reclames, maar het is ten minste wel een gratis alternatief voor Netflix.

Popcorn Time (App)

De app van Popcorn Time is niet legaal, maar wel één van de beste alternatieven voor Netflix. Het film en series aanbod in deze app is enorm, het bevat bijna alles van films uit 1980 tot de nieuwste releases. Let wel op: ik raad iedereen die Popcorn Time gebruikt aan om een VPN te gebruiken om jezelf zo goed mogelijk te beschermen.

Viewster

Viewster is een andere gratis streamingoptie met een voordeel: u hoeft niet te registreren om te beginnen met het bekijken van uw favoriete film of serie. Klik gewoon op een filmtitel en u kunt beginnen.

De kwaliteit bij Viewster is redelijk, maar niet wat u zou vinden met Netflix of andere betaalde streamingservices. Aangezien het bedrijf in Zwitserland is gevestigd, zult u waarschijnlijk veel films tegenkomen waarvan u nog nooit hebt gehoord.