Ook met sim only kan je gewoon Netflix kijken!

Veel consumenten denken dat het met een sim only abonnement niet mogelijk is om gebruik te maken van applicaties als Netflix en Videoland buiten WiFi-netwerken om. Dit is echter een gedachte die niet klopt! Ook met een sim only abonnement kun je namelijk films en series bekijken in de trein, tijdens een pauze of bij een college. Het is afhankelijk van het type sim only abonnement wat je hebt, of het kijken van films en series buiten WiFi-netwerken om aan te raden is. Zeker bij een bundel met relatief weinig mobiele data kan dit namelijk erg snel gaan, waardoor de kosten buiten je bundel behoorlijk op kunnen lopen. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor abonnementen met een toestel, die ook niet in alle gevallen toereikend zijn om films uit te kijken op je mobiele telefoon.

Wanneer kan ik films en series via Netflix kijken?
Voor het kijken van films en series via Netflix heb je voornamelijk veel mobiele data nodig. Bij het afsluiten van een sim only abonnement kun je de bundel vaak zelf samenstellen, zodat je kunt kiezen voor weinig belminuten en veel mobiele data. Om niet direct door je bundel heen te zijn na het kijken van een film of serie, is het aan te raden om in ieder geval twee tot vier gigabyte aan mobiele data te kiezen. Des te meer mobiele data je hebt, des te meer films en series je logischerwijs ook via Netflix kunt bekijken.

Wanneer je toegang hebt tot een WiFi-netwerk is het aan te raden om hier gebruik van te maken voor het bekijken van films en series. Zo voorkom je dat de kosten buiten je bundel om hoog oplopen!

Netflix kijken met sim only op een tablet
Sim only abonnementen zijn niet alleen voor mobiele telefoons beschikbaar, je kunt ze ook afsluiten voor het kijken van Netflix op een tablet.