Registreren

Hallo. Jij wilt graag meer weten over Netflix en als eerste weten wanneer Netflix in Nederland beschikbaar is?. Helaas kan je op dit moment nog geen abonnementen afsluiten, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. De verwachting is dat Netflix eind dit jaar beschikbaar zal zijn in Nederland. Wij willen je graag van dienst zijn door een korte mail naar je te sturen als het zover is. Wij laten je dan zien welke acties er beschikbaar zijn, en wat de maandkosten van Netflix contracten in Nederland gaan worden. Wil jij straks al je vrienden of familie uit kunnen nodigen om de leukste en meest actuele films en series te kunnen bekijken? Meld je aan via onderstaand formulier en heb strak als eerste beschikking over Netflix!

Toen Netflix naar Nederland kwam konden veel liefhebbers van digitaal entertainment hun geluk niet op. Netflix biedt haar gebruikers namelijk een enorm aanbod aan van de beste en meest recente films en series in combinatie met oude, maar tijdloze klassiekers. Op deze manier ontstaat een enorm en bovendien zeer divers aanbod die iedereen zal weten te waarderen. Het spreekt voor zich dat Netflix zich daarbij niet uitsluitend richt op volwassenen. Ook wie bijvoorbeeld graag voor zijn of haar kinderen een leuke tekenfilm wil bestellen beschikt over die mogelijkheid en ook de laatste nieuwe serie van Pokémon en The Simpsons kan je gewoon bekijken via Netflix. Het mag in ieder geval nu reeds duidelijk zijn, Netflix biedt haar gebruikers een compleet nieuwe vorm van digitaal entertainment dat misschien wel de standaard zet voor de toekomst. Wil je hier graag meer over te weten komen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel alles over het unieke Netflix aanbod.

Kiezen voor Netflix is kiezen voor ongekend entertainment
Na het lezen van bovenstaande mag het duidelijk zijn dat Netflix een compleet nieuwe ervaring aanbiedt aan haar gebruikers. De online on demand streaming dienst maakt het mogelijk om kennis te maken met de beste films en series van vroeger en nu en dat tegen een vaste maandelijkse kostprijs. Veel gezinnen krijgen voor hun interactieve diensten op het einde van de maand vaak een factuur voorgeschoteld die ze niet hadden zien aankomen met alle vervelende gevolgen van dien. Dat kan bij Netflix nooit het geval zijn omdat je op voorhand weet hoeveel je precies zal moeten betalen. Daarnaast is de kostprijs niet variabel waardoor je zoveel kan bestellen als je zelf wil. Zelfs wanneer de kinderen hebben ontdekt hoe het systeem precies werkt en naar hartenlust hun favoriete films en series hebben aangekocht zal je dus nooit te maken krijgen met een hogere factuur en dat is voor veel ouders al een flinke geruststelling!

Dat Netflix zich spiegelt achter het wereldwijd bekende en populaire HBO kan eveneens als een voordeel aanzien worden. Veel mensen maken reeds jarenlang iedere dag opnieuw gebruik van het betaalkanaal en die succesformule wordt nu eveneens toegepast op het Netflix systeem en dat niet alleen in de Verenigde Staten, maar wel in een groot aantal landen wereldwijd. Verder biedt ook het feit dat je niet langer over bijvoorbeeld distributie moet beschikken een groot voordeel en ook het ontbreken van een extra apparaat is voor veel mensen een zegen. Hebben we namelijk onder onze televisie al lang niet voldoende toestellen staan zonder dat er nog eentje extra bij moet komen? Het mag in ieder geval duidelijk zijn, Netflix biedt haar gebruikers een compleet nieuwe en uiterst toegankelijke manier van (online) digitaal entertainment en lijkt daarmee alvast een uitstekende basis te leggen voor de toekomst. Aarzel dan ook niet langer en vraag vandaag nog jouw gratis proefperiode aan!