Vind de streamingdienst die bij jou past

Je kent het wel, je hebt een feestje en het gaat weer eens over de nieuwste series en films op Netflix. Al snel wisselt het onderwerp naar een leuke serie op Videoland en weer een ander kijkt liever een film op Pathé thuis. Natuurlijk wil je het liefste al deze series en films bekijken maar je bent natuurlijk niet van plan om allerlei abonnementen af te sluiten. Op VideoVip.nl vergelijk je eenvoudig en snel verschillende streamingdiensten in Nederland. Zo vind je eenvoudig en snel welke streamingdienst het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen. 

De meest populaire streamingdienst

Hoewel Netflix momenteel nog de meeste populaire streamingdienst lijkt in Nederland, lijkt het marktaandeel van Videoland snel te stijgen. Het grootste verschil tussen deze concurrenten is hoofdzakelijk het aanbod. Netflix is een grote internationale speler, dit is terug te zien in het aanbod van series en films. Je vind op Netflix een groot aanbod films en series, zowel Nederland als Engels gesproken. Echter is het aanbod Nederlandse films en series op Videoland aanzienlijk groter. Dit komt mede doordat de streamingdienst onderdeel is van het Nederlandse RTL, wat we natuurlijk kennen van de bekende televisiekanalen.  

Kijk, vergelijk en probeer

Om tot de conclusie te komen welke streamingdienst het beste bij jou past is het aan te raden om ten eerste een kijkje te nemen op VideoVip.nl. Vermoed je dat je jouw favoriete streamingdienst hebt gevonden? Dan is het bijna altijd mogelijk om tegen een minimale vergoeding een proefperiode te starten.  Zo kijk je bij Netflix 30 dagen onbeperkt films en series tegen een vergoeding van slechts 1 eurocent. Stop je de proefperiode tijdig? Dan ben je niet verplicht? Stop je de proefperiode niet? Dan wordt het maandelijkse tarief automatisch afgeschreven van je bankrekening. Uiteraard ontvang je tijdig een melding wanneer je proefperiode dreigt af te lopen. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *