Welke beste VPN aanbieders geven korting voor Netflix en meer?

Heb je besloten een abonnement op een VPN-verbinding te nemen? Dat is een goed idee. Hiermee ben je voortaan goed beveiligd op het internet, kun je geografische blokkades omzeilen en verrassend veel content downloaden zonder problemen. 

Ben je op zoe naar de beste VPN voor Netfix en deze direct met een mooie Black Friday Korting of gewoon de normale korting die je op vele websites kunt vinden. Maar op VPN Nederland hebben bieden wij de grootste kortingen aan. Kom je betere kortingen tegen meldt het ons!

Sluit daarom niet zomaar een abonnement af zonder naar de aanbiedingen te kijken. Veel providers bieden klanten mooie kortingen bij het afsluiten van een jaarabonnement of een abonnement voor meerdere jaren. Daarnaast zijn er rondom de feestdagen ook mooie deals te vinden. We zetten de beste hieronder voor je op een rijtje.

 De beste deals van dit moment

Op dit moment kun je bij een aantal providers voordelig een abonnement afsluiten. Voorbeelden zijn CyberGhost, Surfshark en NordVPN. Deze VPN’s zijn perfect geschikt voor bijvoorbeeld Netflix, Popcorn Time en vele andere handige snufjes. Je kunt voor een lager maandbedrag een abonnement krijgen. De meeste grote providers zoals ExpressVPN en VyprVPN bieden je het hele jaar door aantrekkelijke kortingen. Je zult dan wel moeten kiezen voor een langlopend abonnement. 

Als je zeker weet dat je langere tijd gebruik wilt maken van een VPN is dit een handige keuze. Je beschikt dan vanaf enkele euro’s per maand over de beste VPN providers. Je bent hiermee altijd zeker van de laatste updates en perfecte beveiliging.

 Pas op met gratis VPN diensten

Als je graag geld wilt besparen is het misschien verleidelijk om voor een gratis VPN te kiezen. Doorgaans bieden deze aanbieders je niet de beste ervaring. Je kunt bijvoorbeeld tot een bepaald aantal GB gebruik maken van de VPN of de snelheid is zeer laag, waardoor je minder goed gebruik kunt maken van streaming diensten als Netflix, Kodi, Popcorn time en bijvoorbeeld Dinsney. 

Wil je voor weinig geld toch een goede VPN? Kies dan voor Surfshark. Deze aanbieder biedt je een prima ervaring, is veilig én voordelig. 

Je sluit al een VPN-abonnement af bij deze provider vanaf 1,79 euro. Je beschikt dan twee jaar lang over een VPN van Surfshark. Wil je toch voor de béste provider gaan? Wacht dan een mooie deal af van ExpressVPN of NordVPN of sluit een langlopend abonnement af. Ook dan ben je voor enkele euro’s per maand voorzien van een veilige internetverbinding.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *